top of page

Lisette Strik

Mijn naam is Lisette Strik (1985). Sinds 2007 ben ik werkzaam op het gebied van psychische hulpverlening en sinds 2013 ben ik geregistreerd als GZ-psycholoog. Momenteel werk ik in 2 psychologenpraktijken, waaronder De Hoofdzaak. Naast individuele behandelingen, verzorg ik samen met een collega de assertiviteitstraining.

In mijn werk als behandelaar, is jouw hulpvraag leidend. Ik ervaar het als een passie om samen te onderzoeken wat jij nodig hebt om het leven te kunnen leiden dat je graag vanuit je hart zou willen leiden. Alles wat daarbij nodig is, mag aan bod komen: bijvoorbeeld het toelaten van (onderdrukte) gevoelens, het opruimen van oude ‘ballast’ en/of impactvolle gebeurtenissen, het onderzoeken van bepaalde diep-ingesleten denk- en gedragspatronen, de verbinding maken met jezelf en met je kernwaarden.

Dit mag er allemaal zijn bij mij in de therapiekamer, waarbij ik werk vanuit een toegankelijke en accepterende houding. Als behandelaar maak ik gebruik van handvatten en technieken vanuit verschillende behandelmethodieken, te weten cognitieve gedragstherapie / ACT, schematherapie en EMDR.

In het BIG register sta ik geregistreerd onder nummer 29916780625 en ik heb een goedgekeurd kwaliteitsstatuut. 

Ik ben aanwezig op dinsdagen en donderdagen

bottom of page