top of page

Femke Hermes

Mijn naam is Femke Hermes (1973). Ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Na mijn afstuderen in 2006 ben ik gaan werken bij GGZ westelijk Noordbrabant, waar ik de GZ opleiding doorlopen heb. Sinds 2013 sta ik in het BIG register geregistreerd als GZ psycholoog onder nummer 49916693125 en heb een goedgekeurd kwaliteitsstatuut.

Ik heb binnen de specialistische GGZ op verschillende afdelingen gewerkt en ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling van mensen met diverse (complexe) psychiatrische stoornissen zoals (recidiverende) depressieve stoornissen, angststoornissen, posttraumatische stressklachten en agressieproblematiek.  Daarmaast heb ik 3 jaar bij GGZuidland binnen de basisGGZ gewerkt waar ik geleerd heb om kortdurend te behandelen.

Binnen de Hoofdzaak verricht ik individuele behandelingen voor de meest voorkomende klachten. Hiervoor maak ik onder andere gebruik van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, mindfullness en EMDR. In behandelingen werk ik, indien mogelijk, doelgericht en kortdurend aan klachtenafname. Hierbij vind ik het belangrijk om jouw hulpvraag centraal te stellen, en je inzicht te vergoten in het ontstaan en de instandhoudende factoren van je klachten te vergroten, zodat je na afloop van de behandeling zelfstandig verder kan.

Ik werk op dinsdag en donderdag 

bottom of page