contact

Als u zich voor behandeling wilt aanmelden, dan verzoeken wij u dit bij voorkeur te doen via het aanmeldformulier. Na het ontvangen van het formulier, zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Omdat wij veel in gesprek zitten, zijn we telefonisch moeilijker bereikbaar. Mocht u niet in de gelegenheid zijn het aanmeldformulier in te vullen, dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen en een voicemail bericht achterlaten. Wij proberen u dan zo snel mogelijk terug te bellen. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over de behandeling, kunt u het aanmeldformulier invullen of bellen en een bericht achterlaten.

 

We streven ernaar u op korte termijn een eerste afspraak te bieden. Helaas lukt dit niet altijd en in dat geval hanteren wij een wachtlijst. In overleg kunt u hierop worden geplaatst. U krijgt dan uitnodiging zodra een van therapeuten een plek vrij krijgt.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus proberen wij behandelingen zoveel mogelijk op afstand te geven, via telefonische consulten of videobellen. Als u zich aanmeldt voor intake, zult u hierover verder geinformeerd worden. 

 

 

 

 

 

Psychologiepraktijk De Hoofdzaak  Jacob Catslaan 24

4904 EM Oosterhout  0162-750738

 

© 2014 Psychologiepraktijk de Hoofdzaak, aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.